Kako nas pronaci

Nalazimo se u Konjicu, ulica Zuke Dzumhura bb, odmah pokraj Starog mosta
konjic

O nama - Rafting Neretva

Nalazimo se u Konjicu, ulica Zuko Dzumhur bb, u srcu starog grada odmah pored Starog mosta. Nasa terasa, koja se nalazi nekoliko metara od rijeke Neretve, cini nasu lokaciju idealnom za pripremu prije svakog rafting puta. Uzivajte u setnji gradom, ili u prirodi i pogledu, prije samog polaska. konjic
Klub Rafting Neretva je nas obiteljski posao i uvijek se trudimo ici korak vise od drugih. Veliku paznju i znacaj dajemo kako sigurnosti tako i usluzi prema svim nasim gostima. Nasi vodici su prevezli stotine raftera i imaju veliki broj godina zajednickog iskustva u ovome poslu. Nas cilj nije samo vas "spustiti", vec put uciniti istinski nezaboravnim i odlicnim iskustvom.
Sa nasom prelijepom lokacijom, koja je ujedno i nas dom, u mogucnosti smo pruziti cijene povoljnije nego drugi. Jedan rafting izlet ce vas kostati samo 30KM po osobi. To je najpovoljnija cijena u Konjicu - GARANTOVANO!
Zelja nam je u vama probuditi avanturisticki duh. Nije vam potrebna oprema ili iskustvo. Bez obzira na godine i pol! Sve sto trebate je avanturisticki duh. Mi cemo se pobrinuti za sve ostalo. Rezervisi sad!

Rafting Neretva, Stara Carsija bb, Konjic

+387 61 628 543

info@riverraftingneretva.com

Rafting Neretva, Stara Carsija, bb, Konjic
+387 61 628 543
info@riverraftingneretva.com