Rafting Neretva je poznata i jedna od najboljih rafting agencija u Bosni i Hercegovini. Osim raftinga pruzamo usluge spustanja kajacima, ribolova, te mogucnost da u najkracem roku savladate vjestinu voznje rafting camca i kajaka bez obzira na dob i uzrast.

Svaki nas vodic (visegodisnje iskustvo u ovoj oblasti) odgovara za posadu, upravlja plovilom i uciniti ce sve da svaki Vas izlet bude sto sigurniji i kvalitetniji. Oprema koju koristimo je vrhunske kvalitete i redovno se provjerava.

Veliko iskustvo i znanje u ovoj oblasti ucinilo nas je najboljom rafting agencijom. Pruziti nezaboravno i kvalitetno avanturisticko iskustvo nasim klijentima je nas prioritet. Rijeka Neretva vazi za jednu od najboljih u svijetu kada je rafting u pitanju pa Vas zbog toga pozivamo da se i sami u to uvjerite. Dodjite i pridruzite nam se. Ljubazno i profesionalno osoblje ce biti uz Vas cijeli put.

Nalazimo se u Konjicu, ulica Prkanj BB, pokraj Starog Mosta.

Zelja nam je pobuditi u Vama iskonski nagon za avanturom. Iskustvo i oprema nisu Vam potrebni! Nema dobnih granica! Dovoljan je avanturisticki duh a za sve ostalo pobrinuti ce se iskusni i strucni clanovi Rafting kluba "RAFTINGNERETVA".